Individuele coaching

Voor elke vraag is een antwoord! Als danscoach help ik je jouw hulpvraag in beweging te zetten. Waar je met je hoofd vastzit in analyse, kent je lichaam de weg. Via beweging en je lichaam kom je tot de juiste antwoorden en inzichten. Een hulpvraag kan variëren van fysieke tot mentale klachten, vragen over stappen zetten, zaken loslaten, of andere antwoorden die je zoekt. In een individuele sessie, die 1 tot 1,5 uur duurt, kan veel duidelijk worden. Vaak volgen we dit met 3 à 4 sessies en een evaluatiemoment. Een coachingsessie kost €98,- euro.

Mentorprogramma voor Groei en Ont-wikkeling

Voel je dat je nog niet bent waar je wilt zijn, zowel persoonlijk als zakelijk? Het Mentorpogramma voor Groei en Ontwikkeling is precies wat je nodig hebt. Dit programma is ontworpen om je leven en je bedrijf te transformeren. Wat je in jezelf verandert, komt ook ten goede aan je bedrijf.

Ben je klaar om je volledige potentieel te benutten? Je voelt dat het leven je meer te bieden heeft, maar je leeft nog niet vanuit je volledige potentie. Je bent klaar om het maximale uit je leven te halen en te transformeren naar de persoon die je wilt zijn. Dit programma helpt je je passie te ontdekken, je innerlijke vuur te laten ontwaken en alles te bereiken wat je wenst.

Het 12 weken durende mentorpogramma biedt jou:

  • Verlangens helder krijgen: We verkennen en concretiseren je diepste verlangens en doelen.
  • Aan de slag met je doelen: Samen werken we aan het realiseren van je doelen en het aanpakken van belemmerende overtuigingen.
  • Patronen en gedragingen transformeren: Je huidige patronen en gedragingen worden grondig aangepakt.
  • Actie ondernemen: We focussen op zichtbaarheid en krachtig in je kracht staan.
  • Spirituele wetten van dankbaarheid: Je leert hoe je de spirituele wetten kunt toepassen.
  • Evalueren en bijsturen: Regelmatige evaluaties om je voortgang te monitoren en aan te passen waar nodig.
 

Hoe zien de 12 weken eruit? In de eerste en tweede week hebben we dagelijks online sessies van 30 minuten tot een uur. Gedurende het hele traject ben ik dagelijks beschikbaar via audio- en WhatsApp-berichten. Vanaf week 3 hebben we wekelijks een online gesprek van ongeveer 60 minuten. Waar nodig plannen we praktijksessies op locatie of online.

Tarieven

Coachingsles

98
00
  • Één individuele sessie,
    tussen 1 en 1,5 uur.

Mentorprogramma

2400
00
  • Met de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen. Bedrag is excl. btw.