Puur Lydia

Logo_puurlydia_RGB_TNJMPV_zonder grijze rand en tekst
Word wie je bent
Terug naar je meest pure vorm

Workshops

Danscoaching

Danscoaching is een bijzondere manier van coaching bij individuele processen in jouw leven maar ook een enorm mooi middel om workshops en trainingen te volgen met betrekking tot ieder thema dat je maar kunt bedenken.

Wat je in je hoofd vaak al weet ga je heel anders voelen en ervaren als je lichaam ook mee doet.

Waar jouw hoofd jou voor de gek houdt zal jouw lichaam dat niet kunnen.

JE LICHAAM LIEGT NOOIT!

Het geeft constant signalen af.
Ik kijk tijdens de danscoaching naar jouw lichaam en help jou om de signalen van jouw lijf te herkennen en zo kom jij tot de mooiste inzichten en antwoorden die altijd al in jouw zaten.

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Het mentale en fysieke ontmoeten elkaar tijdens de dans.

Zo gauw je jezelf als één geheel gaat zien en van daaruit gaat handelen en begrijpt dat het één het ander beïnvloed zal er meer balans in je leven komen.
Bij danscoaching ga ik uit van het geheel van lichaam en geest.
Tijdens de detox weken zorgt de deelname aan een workshop ervoor dat je niet alleen je lichaam vrij maakt van schadelijke stoffen maar ook je geestelijke belasting kunt loslaten.
Verder bied het ontspanning en inzicht in je lichamelijke en geestelijke processen.

Tijdens de workshop ga ik met een bepaald thema aan de slag en nodig ik jou uit om een reis te maken in jezelf met behulp van jouw lichaam, beweging en muziek waarbij je tot mooie inzichten en antwoorden zult komen.
Thema’s binnen de detox weken kunnen zijn “Thuiskomen in je lichaam” “Ik hou van mij” “Acceptatie”,“Plezier en fun” en “Loslaten” 

Kamp je met iets in je leven, wil je ergens verandering in of loop je steeds vast op dezelfde thema’s in jouw leven dan is het ook mogelijk om tijdens deze detox een individuele sessie te boeken om voor eens en voor altijd beweging te krijgen in dit thema.

Je zult versteld staan van hetgeen je ervaart tijdens een worskhop of individuele sessie . Voor mij en de deelnemers voelt een danscoach sessie iedere keer weer magisch.

Een danscoach workshop is een waardevolle aanvulling op de detox kuur.

WIL JE VERANDERING IN JE LEVEN KOM IN BEWEGING!

20191213_115439
Geen activiteiten gepland.