8 augustus 2020 - 10:00
Kerkrade

Op deze dansdag ga je in de beweging alles loslaten wat je niet meer nodig hebt, alles loslaten waar je de laatste periode teveel van hebt ervaren, je gaat alles loslaten wat je niet meer wilt.
Je mag schreeuwen, huilen, boos zijn, stampen, liggen en nog veel meer. Ga de uitdaging eens aan om te ervaren wat er in jou in beweging komt wanneer je de ruimte geeft om dit vrij te laten stromen.

Angst, verdriet, onzekerheid, spanningen, stress, moeheid, boosheid, frustraties.
We kunnen het allemaal. Heb jij jezelf al eens de ruimte genomen en de ruimte gekregen om alles een eruit te gooien en om alles eens een plek te geven.

Deze dag bestaat uit twee dagdelen waarvan de ochtend bedoeld is om eens lekker dat te doen waar jij behoefte aan hebt waardoor je alle emoties, situaties en gebeurtenissen van de afgelopen periode helemaal kunt loslaten door er geluid aan te geven, beweging aan te geven of wat dan ook.

Het tweede deel van de dag  ga jij de verbinding met jezelf maken en ga jij ervaren hoe die verbinding met jouzelf voelt wanneer er ruimte in jou is ontstaan door alles wat je niet meer wilt los te laten.
Daarna ga jij ook de verbinding met een ander maken, op anderhalve meter afstand kan er toch een ECHTE verbinding tot stand komen en ik ben zo benieuwd hoe dat voor jou voelt, het lijkt mij een geweldige ervaring en daar nodig ik jou heel graag deze middag voor uit.

In de pauze is er lunch inbegrepen en koffie/thee/sap ter beschikking voor een ieder.

Ervaar de magie van de beweging die in jou onstaat wanneer jij gaat bewegen met dit thema

Let op: Het tijdstip is altijd een indicatie, er is altijd een soort dynamiek die van te voren niet vast staat, ik geef altijd ruimte aan wat er mag ontstaan hierdoor kan het zijn dat de eindtijd iets afwijkt.


Voornaam*:
Vereist veld
Achternaam*:
Vereist veld
Adres*:
Vereist veld
Postcode*:
Vereist veld
Woonplaats*:
Vereist veld
E-Mail*:
Vereist veld
Aantal plaatsen*:
Vereist veld
Wil je in de toekomst informatie ontvangen van Puur Lydia?:

U heeft gekozen om geen e-mails te ontvangen in de toekomst. Bent u zeker hiervan?

Als je je inschrijft via Puur Lydia ga je akkoord met de algemene voorwaarden.