23 oktober 2021 - 10:15
Kerkrade

Op deze dansdag ga je in de beweging alles loslaten wat je niet meer nodig hebt, alles loslaten waar je de laatste periode teveel van hebt ervaren, je gaat alles loslaten wat je niet meer wilt.
Misschien mag je wel dingen loslaten omdat er nieuwe stappen te zetten zijn.
Ik nodig je uit om de beweging te volgen van alles dat er in jou ontstaat wanneer er middels opdrachten het thema loslaten wordt geactiveerd.

Alles dat er ontstaan mag er zijn.
Alles dat er mag zijn krijgt de ruimte.
Ga de uitdaging eens aan om te ervaren wat er in jou in beweging komt wanneer je de ruimte geeft om dit vrij te laten stromen.

Deze dag bestaat uit twee dagdelen waarvan de ochtend bedoeld is om eens lekker dat te doen waar jij behoefte aan hebt waardoor je alle emoties, situaties en gebeurtenissen van de afgelopen periode helemaal kunt loslaten door er  beweging aan te geven.

Het tweede deel van de dag  ga jij de verbinding met jezelf maken en ga jij ervaren hoe die verbinding met jouzelf voelt wanneer er ruimte in jou is ontstaan door alles wat je niet meer wilt los te laten.

 

Deze dag bestaat uit een ochtenddeel en een middagdeel met een pauze.
In de pauze is er een vegan biologische lunch met koffie/thee/sap ter beschikking voor een ieder.

Ervaar de magie van de beweging die in jou onstaat wanneer jij gaat bewegen met  het thema loslaten en wat er vervolgens ontstaat als je hierna in het tweede deel geheel de beweging volgt van verbinden met jezelf.

ECHT verbinden met jezelf zoals je dat nog nooit hebt gedaan.

Ervaar de magie van de beweging volgen die er in jou ontstaat wanneer jij middels opdrachten contact maakt met je hele wezen, jij als één geheel.

Let op: Het tijdstip is altijd een indicatie, er is altijd een soort dynamiek die van te voren niet vast staat, ik geef altijd ruimte aan wat er mag ontstaan hierdoor kan het zijn dat de eindtijd iets afwijkt.

Deze magische dag waarin jij dichter bij jezelf komt dan ooit kost €110 incl drank en een hoogwaardige biologische vegan lunch.
Let op er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar.


Tickets kopen is niet langer mogelijk op deze datum.